Blog # 7

29 Sep

 

Olvasom, a Magyar Nemzetben, 2014.szeptember 29.en Fricz Tamas blogjat, “Miert vette a szajara Obama a magyar civil tarsadalmat?” amiben Magyarorszagot, Venezuelahoz, Oroszorszaghoz, es Kinahoz  hasonlitotta. Erdekes,  Bajnai Gordon a mar elozo blogomban emlitett  a Columbiai iskolaban 2014 januarjaban tartott eloadasaban,  ugyanezt tette.  De kitert arra, hogy Venezuelanak es az Oroszoknak olajuk van, Kina egy nagyhatalom, de mi van nekunk ? Ugy latszik az amitol a  NYUGAT  FEL  OSSZEFOGASUNK  es eszunk ahhoz, hogy ezt megtegyuk. Az Orban kormany az intezkedeseit ( bankado, rezsicsokkentes stb ) a ketharmados tobbsegi kormany nelkul, nem tudta volna veghezvinni, tehat egyertelmu, hogy a nyugati vilag   felelme az  osszefogasban rejlik.

Mert miert is olyan rosszak a fent emlitett orszagok ?

Oroszorszag addig jobarat volt amig engedtek magukat kirabolni, addig amig az allam tulajdonat elfecserlo es billiomossa valt oligarchak odaig jutottak, hogy mar tokeletesen idegen kezekbe jatszottak volna at az orszagot, ellehetetlenitve ezzel az emberek megelheteset, addig amig Putin a nep OSSZEFOGASA altal ketharmados tobbseggel hatalomra nem kerult es megallitotta ezt a szabadrablast. Mert mit akar es tesz Putin ? nem kommunizmust epit, talan allami kapitalizmust, mert az elmult evek bebizonyitottak, hogy a nyugati demokracia csak bizonyos retegeknek kedvez, ezert hat mas utakat keres, joga van hozza nem ? Mert megkerdezhetjuk, hogy  KI ES MILYEN ALAPON AKARJA MEGMONDANI EGY FUGGETLEN ORSZAGNAK HOGY SAJAT FEJLODESE ERDEKEBEN MILYEN UTAT VALASSZON.

Kina , egy nagyon erdekes  eset es azonnal megmutatja a nyugat hypokratizmusat.Kina a kommunizmust epiti ennek ellenere a nyugat uzletelt es uzletel vele a mai napig, olyan mertekben,hogy az US-ban mar munka nem maradt, aki tudta es tehette az elvitte a gyarait, nem torodve azzal, hogy ott milyen korulmenyek kozott dolgoznak az emberek es azzal sem, hogy itt mennyien maradnak munka nelkul, de most amikor Kina felerosodott es talpraallt, most mar ellensegge, rivalissa valt, foleg akkor es ugy, hogy Kina tovabbra is azt mondja, hogy a kommunizmust epiti, csak mas formaban, peldaul igy ahogy az elmult huszonot evben tette, hogy privatizalt, megengedte a szabadkereskedelmet, de a dontest az allam kezeben hagyta  es ugy tunik sikerult nekik, hiszen megerosodtek olyannyira, hogy ez mar a nyugatot veszelyezteti globalista torekveseiben.  De Kina megteheti, hogy azt epit amit akar, ugy ahogy akarja es annak nevezi aminek akarja, joga van nem ? es itt ujra megkerdezhetjuk, hogy KI ES MILYEN ALAPON AKARJA MEGMONDANI EGY FUGGETLEN ORSZAGNAK, HOGY SAJAT FEJLODESE ERDEKEBEN MILYEN UTAT VALASSZON.

Venezuela. mi a baj ezzel az orszaggal ? A legnagyobb, hogy a delamerikai kolonizalt nep felebredt es egyenkent kezd megalljt parancsolni a kizsakmanyolasnak.Chavez allamositott ugy, hogy visszavasarolta, a termeszeti kincseinek kiaknazasi jogat, de azert a nem 100 szazalekos, hanem mondjuk a 49 szazalekos tulajdonjogert is ott maradtak a nagy olaj tarsasagok. Miert ? mert igy is megerte nekik. Miert kellene mindent odaadni  par embernek a gazdagodasara, ha a nep meg ehezik. Csak a rossz politikus aki nem elorelato tudja ezeket  a csak egyik felre kedvezo uzleteket  orokre elnezni es asszisztalmi hozza, hogy tovabbra is megtortenjen. es itt ujra megkerdezhetjuk, hogy KI ES MILYEN ALAPON AKARJA MEGMONDANI EGY FUGGETLEN ORSZAGNAK, HOGY SAJAT FEJLODESE ERDEKEBEN MILYEN UTAT VALASSZON.

Ami viszont a legerdekesebb, hogy Obama, Clinton es Bajnai, min a harman a  GLOBALIS uralomra torekvo hatterhatalom iranyitasa alatt allnak, hiszen mindharman a peldabeszedukbem is ezeket az orszagokat tuntettek fel kozos ellensegkent, az ordog szerepeben es ezeket az orszagokat es vezetoiket  demonizaljak naponta es fogjak demonizalni a jovoben is. (sajnos nagyon sokszor, aljas hamis ragalmakkal ) Miert ? mert most mar egyertelmuve valt hogy felnek,mert  igy igaz, a pelda ragados es akkor ha tobb kolonizalt orszag felebred a “Csipkeroszika almabol ”  masoknak meg elege lesz a “Munchausen ” meseibol, akkor vege lesz a globalista torekveseknek hosszu, hosszu idokre. Ezert kerult be Magyarorszag e fent emlitett bunos  orszagok koze, mert OSSZEFOGASAVAL alaasta a globalizmus terjeszkedesenek alappilleret, ami az OSZD MEG ES URALKODJ  elmeleten alapszik es terjeszkedik.

A STOP tabla mar ott van, a vilag fele mar hatatforditott de a beke Nobel dijas Obama  nem varatott magara sokaig, ismet haboruzik a kozel keleten.Vagy csak nem tudja felretenni ezt a rossz szokasat es folytatja ?

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *